Upload your source file:


Select Bible Version
Download your file:

If you have English text file that quotes Bible verses, this service injects Chinese Bible text into text file.

Please make sure English Bible reference is put into () like this:


The word of God (john 3:16, genesis 1:3-5)

The file must be in ASCII format.


The above line will be translated into the following:


The word of God 神 说 :要有 光 ,就有了 光 。 神 看 光 是好的 ,就把光 暗 分开了 。 神 称 光 为昼 ,称 暗 为夜 。有 晚上 ,有 早晨 ,这是头一 日 。 神 爱 世人 ,甚至 将他的 独生 子 赐给 他们,叫 一切 信 他的 ,不 至 灭亡 ,反 得 永 生 。(john 3:16, genesis 1:3-5)